O nas

Vizija

"Naredite najbolja Soccer Manager igro in pustite svetu igrati brezplačno!"

Naši Ten Soccer Manager Načela

 1. Soccer Manager je brezplačna igra. Menimo, da bi moralo biti vedno proste, da igrajo, in prosto na voljo za igranje s katero koli osebo iz katere koli države.


 2. Po našem mnenju, Soccer Manager je svetove najboljše online nogometna igra, ampak bomo še naprej trdo delati, da nenehno izboljšujejo jo z novimi funkcijami in nadgradnje.


 3. Soccer Manager je igra narodi, ki jih nogometni navijači razvili za nogometne navijače. Zato pozdravljamo vse ideje in predloge, ki jih imate za to, da "svojo" igro bolje. Že sedaj veliko idej, ki so bile po forumih skupnosti predloženi za nas postala ključni značilnosti Soccer Manager.


 4. Verjamemo v raste prijazno internetno skupnost, ki temelji okoli manager nogomet igra, kjer lahko ljudje pridejo skupaj, uživajo igro in spoznavanje novih prijateljev na poti.


 5. Spletna stran ustvarja prihodke z oglaševanjem in prodajo dodatne neobvezne igre dodatke v naši SM Shop. Ti prihodki se uporabljajo za glavni namen ohranjanje divjadi delovanje in financiranje prihodnjega razvoja. Soccer Manager meni, da bi ta generacija prihodki ves čas poteka na odprt, pošten in etičen način:
  • Mi ne prikaže oglase, ki menimo, da so nemoralni ali neprimerne za mladoletnike; npr strelno orožje, orožje, alkohol, droge itd
  • V oglasov smo prikazali so pomembne za spletno stran, na minimum, in meša, tako da ne posegajo v uživanje igro.
  • Mi ne uporabljajte pop-up, pop-under, poln zaslon, vohunsko programsko opremo, itd, ali katere koli druge vrste oglasov, ki jih ljudje preprosto našli nadležno.
  • Mi ne uporabljamo trikov, laži ali pod ročne tehnike prodaje poskusiti in promocijo naših izdelkov, ki so na prodaj v trgovini SM.


 6. Soccer Manager ne podpirajo ali spodbujajo nasilje, rasno sovraštvo, seksizem ali katero koli drugo obliko diskriminacije. Prizadevamo si, da bi Soccer Manager kraj proste zabave in užitka za ljudi vseh starosti, ras, religij in ozadji. Vsakdo je dobrodošel,!


 7. Je filozofija na Soccer Manager, ki pride prvi kupec, in kot rezultat boste lahko prepričani, da je zelo težko delati in predano ekipo, ki delajo z namenom, da "vaša" najljubša vodja nogomet igra teče čim bolj gladko .


 8. Mi prodati nekaj dodatkov za igro, skupaj z trgovskega blaga v trgovini SM. Vendar pa je vse, kar prodamo, bo vedno dober razlog za nas, da bi ga prodal za razliko da bi bilo brezplačno. Cena bo tako poceni, kot je mogoče, bo neobvezno razširitve igre, ki povečajo užitek, vendar ne zagotavljajo prednosti v igri v primerjavi z drugimi menedžerji, ki jih ne kupujejo. Primeri v nadaljevanju:
  • Če bomo dali vsakomur Igralni svet po meri za brezplačno, bi bila igra je preplavljen s igralne svetove, bi večina igralne svetove biti prazno zato uničuje vidik skupnosti igre za vsakogar.


 9. Obstaja veliko "družinsko" vzdušje med tistimi, ki delajo na Soccer Manager, držimo z eno od naših načel, delovno okolje, lahko in mora biti zabavno.


 10. Naše zadnje načelo je enak kot naš prvi! Soccer Manager je brezplačno za vse, bo vedno prost za vse in bo vedno bolje!

Pogoji uporabe | Kodeks ravnanja | Politika zasebnosti | Načrt strani | O nas | Kontaktirajte nas

© 2005-2019 Soccer Manager Ltd. Vse pravice so pridržane. Vse vsebine, ki so objavljene so avtorsko zaščitene.